Velkommen i SFO

Velkommen!

• SFO’en på Østre Skole er organiseret i aldersintegrerede stuer. Det stuerne bl.a. kan er at være en fast base, hvor trygheden er i højsædet. Gennem organiseringen i stuer tror vi på, at vi kan have en tættere kontakt til både børn og forældre.

Værdien i de aldersblandede stuer ligger bl.a. også i at børnene kan spejle sig på tværs af årgange. Børnene vokser i takt med at de bliver ældre og viser vejen frem for de mindre. Det giver en stor fællesskabsfølelse, at man ’hører til’ på en stue.

SFO’ens åbningstider og kontakt:

• SFO’en er åben

Mandag – torsdag 6.30 – 17.00

Fredag 6.30 - 15.30

Ved behov for telefonisk kontakt kan der ringes til stuerne på nedenstående numre. Vi henstiller til, at dette begrænses mest muligt, men I kan selvfølgelig ringe i en akut situation. Har I behov for en snak med jeres barns pædagog, opfordrer vi til, at I kontakter os med besked, så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan snakke sammen.

MorgenSFO: 30690696

Blå stue: 30690642

Gul stue: 30690533

Rød stue: 30690568

Grøn stue: 30690632

Paletten: 30690673

Vi læser sms’er fra 13-17, men vi har ikke mulighed for at besvare. Telefonsvareren aflyttes ikke.

Forældresamarbejde i SFO’en

Sendeaftaler:

Personalet vil gerne være behjælpelig med at sende jeres barn hjem, til fritidsaktiviteter osv. Vi sender børnene kl.

Vi vil bede jer om at oprette en sendeaftale.

Afhentning:

Børnene kan være i gang med en leg et stykke væk fra stuen, når I kommer for at hente. Vi ved i hvilket område en børnegruppe befinder sig, men kan ikke garantere at vi kan udpege et nøjagtigt koordinat. I er velkomne til at spørge, men vi vil bede jer om selv at være aktive med hensyn til at finde og klargøre jeres barn til at komme hjem. Kom evt. i god tid, hvis I har noget i skal nå.

Alle børn skal huske at sige farvel til en voksen på stuen inden de går hjem.

Fremmødekontrol:

Som SFO har vi kontrolleret pasning. Det betyder, at har en forpligtelse til at vise, hvilke børn, der er til stede i SFO’en. Skulle jeres barn mod forventning ikke dukke op, vil I blive kontaktet af personalet. Husk derfor at melde fri/syg/ferie til personalet.

Forældremøde:

Der holdes et fælles forældremøde sammen med undervisningsdelen inden ferien. På det første forældremøde i 0. klasse, vil den pædagog, der er i klassen kunne fortælle lidt om SFO’en

Aktiviteter i SFO’en

Der laves både daglige aktiviteter på stuerne såsom

Udeleg – mooncars – Tarzanland

Kreative aktiviteter

Spilledage

Hallen – bordtennisturnering

Og meget mere

I løbet af året laver vi aktiviteter på tværs såsom

Fastelavnsfest

Aktivitetsdage

SFO’ens fødselsdag

Julegaveværksteder

Scenen er din

Og meget andet

Personalet på stuerne sender en månedsplan ud, som beskriver de forskellige aktiviteter.